Cum cumpar

Termeni si conditii

Acest magazin online se adreseaza exclusiv cumparatorilor de pe teritoriul Romaniei.

 

Accesarea, folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
SC Vivias Invest SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

 

Intregul continut al site-ului www.vivias.ro, incluzand imagini, texte, simboluri, elemente de design si grafica WEB si alte date sunt proprietatea SC Vivias Invest SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Vivias Invest SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Datele dumneavoastra personale sunt folosite de SC Vivias Invest SRL numai in scopul declarat al acestui site, in vederea confirmarii, facturarii si livrarii comenzilor dumneavoastra si pentru transmiterea eventualelor promotii prin newsletter (in cazul in care utilizatorul a acceptat abonarea). SC Vivias Invest SRL se obliga sa nu vanda sau sa faca publica baza de date continand datele personale ale clientilor sai.

 

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.vivias.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Vivias Invest si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, vor fi aplicate prevederile legale romanesti din acest domeniu, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor judecatoresti romanesti.

 

Conform OG 130 / 2000, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului….."

 

Clientii site-ului www.vivias.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar in cel mult 30 de zile de la data returnarii, Vivias Invest se obliga sa ramburseze contravaloarea produselor returnate.

 

Adresa de returnare a produselor este:

 

S.C. VIVIAS INVEST S.R.L.

 

Str. Silvestru Strapungere, nr. 62, bl. CL11, tr. 1, et. 3, ap. 9, Localitatea Iasi, Jud. Iasi , cod 700004

 

Tel. 0735.211.077

 

E-mail: contact@vivias.ro

 

 

Esente naturale

Catina
Catina contine cea mai mare cantitate de vitamina C, de 10 ori mai mare decat citricele, si este considerat cel mai puternic antioxidant al organismului. Catina Avocado Portocale Macese Coenzima Q10 Ulei de masline Unt de cacao Musetel Lapte de Capra Alge Marine
sapunuri naturale cu glicerina

Sapunuri naturale cu glicerina

Vivias va ofera o gama variata de sapunuri naturale de glicerina. Peste 60 de nuante si esente naturale va stau la dispozitie: Portocala si Lamaie Ciocolata si Portocala Lamaie si Menta Ulei de mir si tamaie Ghimbir, Pachtouli si Lemongrass Grefa Spray de Mare Cafea si Lapte Levantica Ylang Ylang
Vezi toata gama de sapunuri

La comenzi de peste  70 lei:
Transport gratuit prin Posta Romana + cadou: Sapun natural cu glicerina cu Mar verde

La comenzi de peste 100 lei:
Transport gratuit prin Posta Romana + cadou: Sapun natural cu glicerina cu Mar Verde + Sapun natural cu glicerina Mireasma de Padure