Cum cumpar

Termeni si conditii

Acest magazin online se adreseaza exclusiv cumparatorilor de pe teritoriul Romaniei.

 

 

Accesarea, folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
SC Vivias Invest SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

 

 

Intregul continut al site-ului www.vivias.ro, incluzand imagini, texte, simboluri, elemente de design si grafica WEB si alte date sunt proprietatea SC Vivias Invest SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Vivias Invest SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 

Datele dumneavoastra personale sunt folosite de SC Vivias Invest SRL numai in scopul declarat al acestui site, in vederea confirmarii, facturarii si livrarii comenzilor dumneavoastra si pentru transmiterea eventualelor promotii prin newsletter (in cazul in care utilizatorul a acceptat abonarea). SC Vivias Invest SRL se obliga sa nu vanda sau sa faca publica baza de date continand datele personale ale clientilor sai.

 

 

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.vivias.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Vivias Invest si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, vor fi aplicate prevederile legale romanesti din acest domeniu, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor judecatoresti romanesti.

 

 

Conform OG 130 / 2000, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului….."

 

 

Clientii site-ului www.vivias.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar in cel mult 30 de zile de la data returnarii, Vivias Invest se obliga sa ramburseze contravaloarea produselor returnate.

 

 

Adresa de returnare a produselor este:

 

 

S.C. VIVIAS INVEST S.R.L.


 

 

 

Esente naturale

Alge Marine
Frumusetea vine din adancuri iar cosmeticele contemporane au folosit nestemate si minerale, radacini sau retete ancestrale din diverse traditii populare. Alge Marine Lapte de Capra Catina Lavanda Coenzima Q10 Aloe Vera Galbenele Trandafir Ulei de Argan Unt de cacao
sapunuri naturale cu glicerina

Sapunuri naturale cu glicerina

Vivias va ofera o gama variata de sapunuri naturale de glicerina. Peste 60 de nuante si esente naturale va stau la dispozitie: Alge si sare de mare aroma de Vin Fiert Lapte de Capra, Miere, Tamaie si Portocala Mar rosu Capsuni Fructe Fructe Lapte de Capra si Miere Ulei de mir si tamaie Ciocolata
Vezi toata gama de sapunuri

La comenzi de peste  70 lei:
Transport gratuit prin Posta Romana + cadou: Sapun natural cu glicerina cu Mar verde

La comenzi de peste 100 lei:
Transport gratuit prin Posta Romana + cadou: Sapun natural cu glicerina cu Mar Verde + Sapun natural cu glicerina Mireasma de Padure